Værksted


Overvejer du at anskaffe dig et billede af en faguddannet kunstmaler, er du meget velkommen til et uforpligtende besøg på atelieret her i Ådalen. Udvalget er stort.

Malerier i olie og akryl, akvareller og gouacher, tegninger og tryk.

Store og små formater. Moderate priser.

Fremvisning ved maleren efter aftale via mail eller tlf.71780307

Åbent alle dage 8-20.

Velkommen her!

Hans


Billeder på vej

Sol på værkstedet med to staffelier og malerier fra Søbred

Åbent Værksted oktober 2022

Kunstspor 2022 – Åbent Værksted afholdes hvert år den første weekend i oktober. Her kan alle komme ind og under uhøjtidelige rammer få et indtryk af, hvad der arbejdes med bag de gamle vinduer.

Tag en runde gennem klippene nedenfor og se i ro og mag, hvad der var taget frem fra hylderne til Åbent Værksted i 2022.


Tegning er en del af det daglige arbejde

Tegning er en måde at tænke på.


Værkstedsbygningen blev i 1934 opført som kommuneskole af den daværende Mygind-Krogsbæk-Skørring Sognekommune.

Datidens progressive arkitektoniske ideer om “bedre byggeskik” var styrende i valget af byggematerialer, gode håndværkstraditioner og en gennemarbejdet proportionering af bygningsdelene.

Med en løbende nænsom vedligeholdelse gennem tiderne står bygningen i dag stadig som et eksempel på god dansk byggetradition og er af Syddjurs Kommune blevet erklæret bevaringsværdig.

I 1980 erhvervede vi den gamle skole af Rosenholm Kommune og siden den tid har bygningen med sin loftshøjde på knap fire meter og det store vinduesparti dannet de bedst tænkelige rammer for dagligt arbejde med maleri.